0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Miha demantovao povratak Matića i Ljajića

Objavljeno: 19.08.13 u 13:34
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Tvrd je orah voćka čudnovata… Baš ovim stihovima Petra Petrovića Njegoša mogli bi da okarakterišemo Sinišu Mihajlovića koji je demantovao jučerašnje napise srpskih medija koji su pompezno izvestili da će selektor fudbalske reprezentacije Srbije za meč protiv Hrvatske i Velsa u tim vratiti Nemanju Matića i Adema Ljajića.

„Nikad nisam pogazio svoju reč, niti ću. Ne znam odakle se pojavila ta informacija da ću ih pozvati za utakmicu sa Hrvatskom. I jedan i drugi znaju šta bi trebalo da urade da bi se našli na spisku“ – rekao je Mihajlović između ostalog u intervjuu za Blic.

Da li će se Mihajloviću tvrdoglavost isplatiti ili i on zajedno sa odlazećim predsednikom Fudbalskog saveza Srbije Tomislavom Karadžićem odbrojava poslednje dane rada u srpskom reprezentativnom fudbalu saznaćemo vrlo brzo. Do tada Ademu Ljajiću preostaje da nauči da peva himnu, a Nemanji Matiću da pozove selektora ukoliko želi da se vrati u državni tim.

Ono što je aktuelno je problem sa napadačima uoči naredne dve kvalifikacione utakmice.

„Imamo dve utakmice, Vels i Hrvatsku, prema tome, potrebna su nam dva špica. Đuričić se povredio i neću ga pozvati, tako da će Mitrović i Đorđević sigurno biti na spisku. Ako Šćepović bude nastavio da trenira kao kod mene pre utakmice sa Kolumbijom i ako bude igrao kao što je igrao, mada može i bolje, računaću na njega. Međutim, ako budemo imali informacije da to nije tako, da se ne zalaže u klubu, onda neće biti mesta za njega u reprezentaciji“ – kazao je Mihajlović.

Povratkom na gol Partizana Vladimir Stojković bi mogao ponovo da bude pozvan u nacionalnim tim.

„Golmana Partizana Vladimir Stojković i ja smo se čulli pred Kolumbiju. Rekao sam mu da ako ne bude branio neće ni biti u nacionalnom timu, a da će biti pozvan kada bude zaigrao. Raduje me to što je stao na gol i ako i dalje bude standardan vratiću ga u reprezentaciju.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter