0
Košarka

Lovernj: Želim da budem najbolji, zato sam u Partizanu

Objavljeno: 19.08.13 u 20:33

Zofri Lovernj

Centar Partizana mt:s i frnacuske reprezentacije Žofri Lovernj oduševio je navijače „trikolora“ svojim partijama u dresu nacionalnog tima na pripremama pred Evropsko prvenstvo.

„Za mene je velika nagrada što sam izabran u tim za Evropsko prvenstvo. Nisam to očekivao, drago mi je što je selektor Vinsen Kole verovao u mene“, izjavio je Lovernj za francuske medije.

Odlični Lovernj se sjajnim igrama nametnuo selektoru Vinsenu Koleu i jedan je od nosilaca igre ekipe u kojoj igraju i zvezde NBA Toni Parker, Boris Dijao i Nikolas Batum.

„Priznajem, bio sam malo zastrašen. Gledao sam ih na TV dok sam bio klinac. Ali, oni su vrlo jednostavni ljudi, pomažu mladim igračima koji dolaze u reprezentaciju“, dodao je francuski košarkaš.

Lovernj želi da napreduje, a ističe da je ostanak u Partizanu najbolji potez.

„Nisam želeo da napustim Partizan. Svaki dan napredujem, osećam se veoma dobro u beogradskom klubu. Moj prvi cilj je da postanem najbolji igrač, a da bih to učinio morao sam da ostanem u Partizanu. Videćemo da li će mi Denver ponuditi saradnju na kraju naredne sezone“, konstatovao je Lovernj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter