0
Domaći fudbal

Larti ipak ne dolazi u Partizan?

Objavljeno: 19.08.13 u 14:39

lorens-lartej

Lorens Larti dolazi u Partizan ove nedelje, pa onda dolazi sledeće nedelje, i tako iz dana u dan su se menjale informacije u vezi sa reprezentativcem Gane koji bi na kraju ipak mogao da završi na sasvim drugom kraju planete.

Lorens Larti je trebalo da bude rešenje za problematično mesto desnog beka u crno-belom timu međutim prema poslednjim informacijama koje stižu iz Gane mladi defanzivac bi na kraju mogao da pređe u južnoafrički Ajaks iz Kejp Tauna.

Simptomatično je to da mediji iz Gane uopšte ne spominju mogućnost da njihov fudbaler dođe u Partizan iako je njegov menadžer Petar Bazić pre samo nekoliko dana izjavio da je ta stvar gotova i da su ostale samo formalnosti odnosno da Larti čeka srpsku vizu kako bi došao u Beograd.

I dok u Partizanu čekaju rasplet pregovori Ašantigolda i Ajaksa uveliko traju, prva ponuda Južnoafrikanaca je odbijena, ali se očekuje da naredna bude daleko jača odnosno takva da je klub iz Gane neće moći da odbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter