0
Evropske lige

Džerard mirotvorac

Objavljeno: 19.08.13 u 12:58

dzerard-suarez

Kapiten Liverpula Stiven Džerard najzaslužniji je za pomirenje menadžera Brendana Rodžersa i odmetnute klupske zvezde Luisa Suareza pošto je uspeo da uveri Urugvajca da je potreban „crvenima“.

Iskusni engleski reprezentativac je svom mlađem klupskom kolegi objasnio da Liverpul ovog leta nije želeo da ga proda Arsenalu ne zbog toga da bi mu stao na put u daljem napretku u karijeri već samo zbog toga što klub od njega očekuje mnogo u daljem periodu odnosno potrebna mu je njegova pomoć u napadu na mesto koje vodi u Ligu šampiona.

Džerard je zamolio Suareza da se izvini Rodžersu što je ovaj i učinio nakon čega mu je dozvoljeno da nastavi da trenira sa ekipom pošto je prethodnih dana zbog nepoštovanja prema klubu i saigračima bio primoran da radi sam.

Bez obzira na sve Suarez će ipak još pričekati na povratak u tim u takmičarskim mečevima pošto mu je ostalo još pet utakmica kazne zbog ujedanja Branislava Ivanovića na meču protiv Čelsija u prethodnoj sezoni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter