0
Domaći fudbal

Ašćerić blizu povratka u Jelen Superligu

Objavljeno: 19.08.13 u 17:22

nikola-asceric-grbalj

Mladi srpski fudbaler Nikola Ašćerić nalazi se na meti beogradskih Jelen Superligaša. 22-godišnji centarfor uspešno je počeo novu sezonu u dresu crnogorskog Grblja, pošto je bio jedan od najzaslužnijih što je ekipa iz Radanovića ostvarila prvu pobedu u ovogodišnjem šampionatu Crne Gore.

Grbalj je u drugom kolu Telekom 1. crnogorske lige savladao u gostima Mornar iz Bara u gostima sa 2:1, a Ašćerić je uz sjajnu igru zabeležio i  jednu asistenciju.

Nekoliko Jelen Superligaša, među kojima su oni iz Beograda najuporniji, već ovog leta žele da dovedu nekadašnjeg omladinca Crvene zvezde, Rada i Radničkog sa Novog Beograda.  Ašćerić je ipak ispred bilo kakve priče o transferu, stavio sopstvene pripreme za sezonu koja je upravo počela.

„Ovog leta mi je glavna briga bila da se što bolje pripremim za predstojeću sezonu. U prethodnoj sezoni sam bio uspešan i zadovoljan sam svojim učinkom, ali mi je namera da ovaj put budem još bolji. Ukoliko to privuče interesovanje nekog kluba iz jače lige, onda još bolje“ – rekao je Ašćerić.

Talentovani napadač je prošle sezone na 15 odigranih utakmica postigao čal 12 golova uz tri asistencije. Tokom seniorske karijere igrao je za Zemun, Donji Srem i albanski Kastrioti, gde je proveo polusezonu.

Grbalj je prethodnu sezonu završio na četvrtom mestu, ali je ovu započeo neočekivanim porazom od Mogrena na svom terenu. Nakon pobede u gostima nad Mornarom, Grbalj u trećem kolu dočekuje ekipu Petrovca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter