0
Evropske lige

Venger: Nismo izgubili zbog prelaznog roka

Objavljeno: 18.08.13 u 11:07

Arsene-Wenger1

Arsenal je na startu Premijer lige razočarao svoje navijače i izgubio od Aston Vile na Emirejtsu sa 3:1, a iako mnogi tvrde da je sve posledica slabog prelaznog roka do sada i nedolaska značajnog pojačanja, menadžer Arsen Venger misli drugačije.

„Nismo trošili novac, jer nismo našli odgovarajuće igrače za nas. Nisam ja jedini koji se bavi transferima u klubu, to je tim ljudi koji traži igrače. Kupićemo ako nađemo igrače koji su dovoljno kvalitetni da igraju u Arsenalu. Tu sam da navijače učinim srećnim, a nismo izgubili zbog toga što nismo trošili. Sve se poklopilo, ono negativno. Radimo ozbiljno, analiziramo svakog igrača na svetu i posvećeni smo poslu 24 časa dnevno.“

Čini nam se da ovaj izgovor ne pije vodi ni kod navijača Arsenala ni kod kladioničara koji su pali igrajući keca na tobdžije.

Da vas podsetimo, pokušao je Venger da dovede Iguaina, Suareza, Luiza Gustava, ali su svi oni promenili pravac i zaobišli Emirejts.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter