0
Domaći fudbal

Rašović razmišljao o odlasku

Objavljeno: 18.08.13 u 14:10

vuk-rasovic

Vuk Rašović je u šest mečeva ove sezone na klupi Partizana ostvario samo jednu pobedu i to onu sumnjivu protiv Novog Pazara zbog odluka sudija. Bez trijumfa u Evropi, remi u Nišu… Dovoljno da svi krenu da pričaju o njegovom odlasku sa klupe crno-belih.

„Ne mogu reći da nisam razmišljao o povlačenju, a ako će tako svi problemi da nestanu, onda nije sporno da odem. Lično, taj čin bih smatrao izdajom. Nisam kukavica, neću bežati pred problemima, što bi u ovom trenutku bilo najlakše. Znali smo da nas u Nišu čeka teško gostovanje, da je Radnički nezgodan, pogotovu na svom terenu. Prvih 20 minuta smo tražili način da dođemo do pas igre, ali je domaćin visoko stajao na našoj polovini. U nastavku prvog poluvremena smo se konsolidovali, izgledali bolje, nametnuli naš stil, ali smo upali u problem zbog Kojićeve povrede. Morao je da uđe Mitrović, a podsećam da se on iz Brisela u Beograd vratio pola sata posle ponoći noć pred gostovanje u Nišu. U drugom poluvremenu je bilo bolje, pošli smo po gol, imali šanse, ali ih nismo realizovali, dok nas je protivnik ugrožavao iz opasnih kontri.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter