0
Evropske lige

Murinjova uspešna premijera, minimalac Sparsa na gostovanju (VIDEO)

Objavljeno: 18.08.13 u 19:06

celsi

Povratak Žozea Murinja na klupu Čelsija protekao je za londonske plavce sasvim dobro pošto su u prvom kolu Premijer lige na Stamford birdžu savladali Hal siti sa 2:0.

Pred sam početak utakmice pri izlasku na teren Murinjo je dočekan ovacijama od strane navijača Čelsija.

Činilo se da će se ovacije nastaviti i na samom početku utakmice, međutim Frenk Lamprad je u 6. minutu promašio jedanaesterac za domaće.

Ipak navijači Čelsija nisu morali dugo da čekaju do prvog gola, jer je Oskar samo 7 minuta nakon promašenog penela doveo domaće u vođstvo.

u 25. minutu već je bilo 2:0 a mrežu gostiju zatresao je Lampard šutom sa oko 25 metara i tako se iskupio za promašaj sa bele tačke u uvodnim minutima susreta.

U nadoknadi vremena prvog dela igre imali smo prilike i da vidimo kako funkcioniše nova tehnologija na gol liniji, a upravo je proveravan trenutak nakon šuta Baneta Ivanovića, ali ispostavilo se da lopta nije prešla gol crtu.

Teško da je ko verovao da će 2:0 biti i konačlan rezultat meča ali na kraju se ispostavilo da je tako.


Chelsea vs Hull City 2:0 MATCH HIGHLIGHTS by footballdaily1

U prvom meču dana fudbaleri Totenhema pobedili su na gostovanju Kristal Palas sa 1:0. Jedini gol na utakmici postigao je Roberto Soldado u 50. minutu iz jedanaesterca.

Penal je dosuđen pošto je fudbaler Kristal Palasa Din Moksi igrao rukom, posle šuta Arona Lenona.

Ekipa Jana Haloveja mogla je da izjednači u 89. minutu preko Kagiša Digačoija, ali je njegov šut odbranio golman Ugo Loris.


Crystal Palace vs Tottenham 0:1 MATCH HIGHLIGHTS by footballdaily1

Premijer liga 1.kolo
Nedelja:

Kristal Palas – Totenhem 0:1
Čelsi – Hal siti 2:0

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter