0
Tenis

Jelena bez finala u Sinsinatiju

Objavljeno: 18.08.13 u 09:30

Jelena-Jankovic

Jelena Janković nije uspela da se plasira u finale turnira  u Sinsinatiju pošto je jutros izgubila od Beloruskinje Viktorije Azarenke sa 2:1 u setovima.

Početak meča koji su obeležili brejkovi pripao je srpskoj teniserki (6:4). Sve do sedmog gema teniserke su gubile svoj servis, da bi Jelena konačno iskoristila prednost početnog udarca i povela sa 4:3. Nastavak seta doneo je već viđenu situaciju. Brejkovi su se smenjivali, pa je presudan bio onaj gem u kojem je Janković materijalizovala svoj servis i tako dobila prvi set sa 6:4.

Naredna dva seta pripala su Azarenki (6:2, 6:3), ali se slika na terenu nije mnogo menjala. Od preostalih 17 gemova u čak 14 dolazilo je do brejka tako da je posle dva sata i osam minuta statistika pokazala neverovatnu sliku – od ukupno 27 gemova samo četiri teniserke su dobile na svoj servis!

Protivnica Azarenki u završnom meču turnira koji se igra za nagradni fond od 3,6 miliona dolara biće Amerikanka Serena Vilijams koja je savladala Kineskinju Li Na sa 7-5, 7-5.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter