0
Evropske lige

Radovanović odveo Kjevo u narednu rundu Kupa

Objavljeno: 17.08.13 u 23:41

 ivan-radovanovic-kjevo

Srpski fudbalski reprezentativac Ivan Radovanović bio je najbolji pojedinac meča Kjeva i Empolija koji su domaći u okviru drugog kola Kupa Italije rešili u svoju korist sa 2:0.

Radovanović je u 15. minutu odličnim udarcem matirao odbranu i golmana nekadašnjeg člana Serije A, a samo nekoliko trenutaka kasnije mogao je još jednom da se proslavi.

U 23. minutu se ipak ponovo radovao, ali zbog pogotka Teroa sa bele tačke, kojim je Kjevo stekao lepu prednost koju nije ispuštao do kraja.

Radovanović je očito održao sjajnu formu koja je viđena i u dresu „orlova“ kada je u dva navrata svojim „projektilima“ sa distance mogao da savlada Kolumbijce.

Kjevo se plasirao u šesnaestinu finala Kupa a najveće zasluge pripadaju srčanom srpskom borcu koji je od silne želje da predvodi „leteće magarce“ do još nekog gola u drugom poluvremenu zaradio i javnu opomenu. Dolazak u Kjevo možda je iznenadio neke, ali je Radovanović, čini se, tačno znao šta radi i nema nikakve dileme da će naredne sezone predstavljati veliko pojačanje tima iz Verone.

Kjevo u prvom kolu Serije A gostuje Parmi a taj meč na programu je 25. avgusta od 20 časova i 45 minuta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter