0
Fudbal

Monako ne razmišlja o prodaji Falkaa

Objavljeno: 17.08.13 u 15:12

falcao

Fudbalski klub Monako demantovao je neke informacije da će zbog problema sa proezom morati da proda Radamela Falkaa.

Klub iz francuske kneževine ima tu privilegiju, za razliku od ostalih članove Lige 1, da ne mora da plaća porez zbog finansijskih olakšica u tom delu Francuske.

Međutim, čelnici francuskog fudbalskog šampionata su naredili da povratnik u Ligu 1 mora da premesti svoje sedište u neki drugi deo Francuske, kako bi i za njiih važila ista pravila, kao što je to slučaj sa ostalim klubovima.

Iz tih razloga pojavila se informacija da će Monako morati da proda fudbalere koje je za veliku sumu novca doveo ovog leta.

„Klub demantuje sve glasine koje se tiču prodaje Radamela Falkaa. Kao podsetnik, kolumbijski napadač je potpisao ugovor na pet godina“, navodi se u saopštenju Monaka.

Španska „Marka“ otkriva da je Falkaov agent već kontaktirao čelnike Čelsija, Mančester Junajteda i Reala oko eventualnog transfera. Ipak, ovim saopštenjem Monako je demantovao da razmišlja o prodaji kolumbijskog napadača.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter