0
ATP

Federerov pad na ATP listi se nastavlja

Objavljeno: 17.08.13 u 14:16

Federer

Nekadašnji svetski reket broj jedan Rodžer Federer nikako da pronađe pravu formu. Posle poraza od Nadala u četvrtfinalu Mastersa u Sinsinatiju Švajcarac će se od ponedeljka naći na 7. mestu ATP rang liste.

Federer je pružio odličnu partiju protiv Rafaela Nadala, ali na kraju ipak nije uspeo da zabeleži pobedu. Vodio je posle prvog seta, ali je Španac preokrenuo i trijumfovao sa 5:7, 6:4, 6:3.

„Nisam potpuno nezadovoljan mečom. Mogao sam da odigram bolje, ali mislim da sam generalno odigrao dobro i imao solidnu taktiku. Naravno, uvek moram da se prilagodim terenu kada igram sa Rafom, kao i njemu, pošto se takva igra ne viđa često“, izjavio je Federer.

Švajcarski teniser je zadovoljan napretkom u svojoj igri i očekuje bolje partije u narednom periodu.

„Zadovoljan sam svojim napretkom. Mogao sam i da pobedim. Da li je trebalo da pobedim? Ko zna, ali na kraju mislim da je odlučilo Rafino samopouzdanje i njegova bolja igra u ključnim trenucima. Ali, mislim da sam napravio veliki korak u pravom smeru“, Konstatovao je Federer.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter