in ,

Delije: www.tolelopove.com

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Utakmica između Crvene zvezde i Jagodine u okviru 2. kola Jelen Superlige kao štop je i najavljeno počela je sa zakašnjenjem od pet minuta čime su crveno-beli želeli izvrše dodatni pritisak na rukovodstvo Fudbalskog saveza Srbije.

Poznatu poruku čelnicima srpske kuće fudbala tačnije predsedniku Tomislavu Karadžiću uputili su i najvatreniji navijači kluba iz Ljutice Bogdana, koji su ovaj slogan glasno i dugo skandirali na početku meča, a takođe i razvili transparent sa novim portalom tolelopove.com.

U39. minutu je čak došlo i do kratkog prekida kada je sudija Mažić upozorio da će prekinuti utakmicu ukoliko se ne ukloni transparent Sudijska organizacija – kriminalna formacija, koji je razvijen na severnoj tribini Marakane.

Diskusija

Odgovorite
  1. Dozvolite i nama običnim posmatračima situacije oko legalne smene Tomislava Karadžića.Da je sazrelo da se ovom prepotenku vide leđa sazrelo je odavno.Ako ni zbog čega ono zbog laži te dajem ostavku te na dajem.Stavio se na jednu stranu a protiv druge a sa mesta na kome bi trebalo da bar bude neutralan dok je na toj funkciji.Najnovija bahanalija on će JSD Partizan o trošku FSS zameniti kompletan trvnati teren i to u rekordnom roko od 15 dana a da se * vlasi ne sete* na stadionu Zvezde zameniće sijalice na reflektorima. Ko je ovde lud a ko zbunjen

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Amela Terzić: Stičem iskustvo

Boltu zlato i na 200 metara