0
Evropske lige

Del Pjero: Odlazak iz Juventusa je bio traumatičan

Objavljeno: 17.08.13 u 16:05

Del Pjero

Legenda Juventusa Alesandro Del Pjero izjavio je da je za njega odlazak iz Torina bio traumatičan i da je ostavio posledice po njega.

Uprava „Stare dame“ nije želela prošle godine da produži ugovor sa Del Pjerom, pa je on prešao u redove australijskog prvoligaša Sidneja.

„Moj odlazak iz Juventusa je bio traumatičan i ostavio je posledice. Ne želim nikoga da delim, svi koji navijaju za Juve, mogu takođe da bodre Sidnej“, izjavio je Del Pjero.

Dres sa brojem 10 će od ove sezone nositi Argentinac Karlos Tevez.

„Bivši saigrači su mi rekli da će dres sa brojem deset uvek biti moj. Zahvalan sam im na tome, Arturo Vidal, Andrea Pirlo, Klaudio Markizio i Đanluiđi Bufon nisu hteli da ga uzmu, iako su mogli“, kaže Del Pjero.

Ikona Juventusa smatra da klub može da ostvari odlične rezultate na svim frontovima.

„Juventus je u prošlosti imao jedan cilj, a to je Liga šampioma, koji je iz igrača crpio dosta energije. Ekipa sada ima po dva fudbalera na svakoj poziciji, čak šest napadača i trener može da bira. Ovaj tim je u stanju da osvoji treću uzastopnu titulu u Seriji A i umeša se u borbu za trofej Lige šampiona“, zaključio je Del Pjero.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter