0
Ostali sportovi

Amela Terzić: Stičem iskustvo

Objavljeno: 17.08.13 u 18:36

amela-terzic-2010

Srpska atletičarka Amela Terzić po povratku iz Rusije rekla da joj je nastup na Svetskom prvenstvu dosta značio i da se nada da će na narednim velikim takmičenjima ispraviti greške koje je pravila u Moskvi.

„Bila mi je čast da se takmičim na ovako velikom prvenstvu. Nakupila sam mnogo iskustva, sama norma za plasman je bila jaka i nadam se da ću ispraviti greške na narednom velikom takmičenju“ – rekla je Amela Terzić novinarima na Beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ po sletanju iz Moskve, a prenosi agencija Beta.

Dvedesetogodišnja Terzićeva je u nedelju učestvovala u kvalifikacijama trke na 1.500 metara i trku završila za 4:27,89 minuta, što je bilo najsporije vreme od svih 37 takmičarki.

Amelin trener Rifat Zilkić kazao je da se nada da će Terzićeva nastaviti kontinuitet nastupa na velikim takmičenjima.

„Ovo je njeno prvo Svetsko prvenstvo i sam nastup na tom takmičenju je veliki uspeh. Nadam se da će nastaviti sa kontinuitetom učešća na velikim takmičenjima. Sada se nismo najbolje snašli, ali poznavajući je, ona će na narednom prvenstvu biti dobra“ – kazao je Zilkić, dodavši na kraju da je atletika i u Srbiji konačno postala kraljica sportova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter