1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Stojanović otpisao mladog Čikića

Objavljeno: 16.08.13 u 11:24
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Mladi 19-godišnji Stefan Čikić koji je prošle godine potpisao profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom, započeo je ove sezone pripreme sa prvim timom, međutim nije se izborio za mesto u sastavu.

Prema njegovim rečima otpisan je iz tima iako ga trener Slaviša Stojanović nije ni video na delu.

„Rečeno mi je da više ne računaju na mene i da je to stav trenera i sportskog sektora, iako me Slaviša Stojanović nijednom nije video u igri na dva gola i prijateljskim utakmicama.“

Čikić je imao priliku da ode na pozajmicu u švajcarsku ali kako kaže ovaj levokrilini napadač pregovori su propali zbog rukovodstva crveno – belih

„Čović, Stojadinović i Kokeza obavešteni su, ali su potraživali obeštećenje od 500.000 evra, što zainteresovana strana nije prihvatila. Zatim mi je zabranjeno da treniram sa ekipom. Mislim da na to nemaju pravo. Nemam menadžera i nikada neću tužiti moju Crvenu zvezdu, u kojoj sam već deset godina.“ kaže Čikić.

hotsport.rs/zurnal.rs

0
0

1 Komentara

  1. Jos jedno dete koje se gubi, za koje nema strpljenja da se kali, oticice iz kluba, pa ce mozda uspeti u nekoj drugoj sredini a zvezdi od toga nista nece pripasti, ili ce lutati tako negde pa kao dodje u zvezdu sa 24-25 godina po drugu sansu… Sta je bolje sad uraditi???

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter