0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Stojanović: Bez prava na kiks (VIDEO)

Objavljeno: 16.08.13 u 13:47
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je  da njegova ekipa, nakon eliminacije iz kvalifikacija za Ligu Evrope i poraza od Javora na startu domaćeg šampionata, nema više prava na kiks zbog čega je pobeda jedina opcija u subotu na meču drugog kola sa Jagodinom.

„Naša očekivanja su jasna, mi smo u Ivanjici ispucali svoj kredit za ovu jesen i zato nemamo izbora. Uz svo poštovanje prema Jagodini, koja je dobra ekipa, ništa drugo osim pobede ne dolazi u ozbir“, rekao je Stojanović.

On je dodao da je Nikola Mijailović juče odradio prvi trening posle povrede i da će sa njim razgovarati da li može da igra protiv Jagodine.

„Dragan Mrđa je takođe prvi put trenirao, a Ifeani Onjilo odradio dva treninga. Naravno čekamo i sertifikate za ostala pojačanja, koja bi trebalo da stignu u toku dana“, rekao je Stojanović.

Stojanović je dodao da mu nije lako da radi s obzirom na to da još nema jasnu situacija oko igračkog kadra, ali da to nije alibi za naredne utakmice.

„Igrači u Ivanjici nisu shvatili ozbiljnost situacije i težinu dresa koji nose. Ništa nam ne vredi ako tokom nedelje dobro treniramo, a onda ne odigramo utakmicu na pravi način. Mečevi su ogledalo našeg rada“, istakao je Stojanović.

Meč između Crvene zvezde i Jagodine zakazan je za sutra od 18.00 sati ali će početi sa 5 minuta kašnjenja u znak protesta protiv predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter