0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Rašović: Boriću se do kraja i verujem u ovaj tim (VIDEO)

Objavljeno: 16.08.13 u 14:29

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović rekao je da i dalje veruje da ekipa može da se izdigne iz trenutne situacije i dođe do pobede protiv Radničkog u Nišu.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Radnički je veoma dobar tim, ima iskusne igrače i prošle sezone smo imali dosta problema sa njima. Znaju da igraju na rezultat i imaju iskusnog trenera. Čeka nas izuzetno teška utakmica“, rekao je Rašović na konferenciji za novinare na stradionu u Humskoj.

Na pitanje koliko mu teško pada slaba igra protiv Novog Pazara (4:3) i činjenica da jedne igrače trenira u pripremnom periodu, a druge kad počne sezona, Rašović je rekao:

„Nije lako uigrati sve te igrače, ali boriću se do kraja, videćemo dokle ću stići i koliko će mi dozvoliti. Nalazimo se u određenoj situaciji koja može da ostavi posledice na ekipu. Ja i dalje verujem u ovaj tim, da igrači mogu da se izdignu i povedu naš brod u pravom smeru“, poručio je Rašović.

On je dodao da su crno-beli licencirali Ismaela Fofanu, ali i golmana Vladimira Stojkovića za Superligu i dvomeč sa švajcarskim Tunom u Ligi Evrope.

„Stojković je spreman, trenira već dva meseca i videćemo, možda već sutra bude među stativama. Fofana je licenciran i putuje sutra sa nama u Niš, nadam se da će debitovati na Čairu“, rekao je Rašović.

On je dodao da se reprezentativac Marko Šćepović vratio povređen iz Barselone i da ne zna da li će moći da igra protiv Radničkog.

Trener Partizana naveo je da ista situacija važi za napadača Aleksandra Mitrovića, koji je otputovao na promociju u Brisel.

„Njegovim odlaskom Partizan gubi dosta, pokazao je da je klasa od igrača. Od Teleoptika je došo do prvog tima Partizana i A reprezentacije. Koristiće nam u Evropi protiv Tuna, verujem da može da nam pomogne da obezbedimo plasman u grupnu fazu takmičenja“, rekao je Rašović.

Utakmica između Radničkog i Partizana na programu je sutra od 19 sati u Nišu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter