0
ATP

Izner srušio Novakov san o Zlatnom Mastersu

Objavljeno: 16.08.13 u 21:48

djokovic

Novak Đoković je izgubio u četvrtfinalu Mastersa u Sinsinatiju od Džonsa Iznera sa 2:1, po setovima 7:6, 3:6, 7:5. Đoković je tako propustio priliku da dođe do Zlatnog Mastersa, ali biće novih prilika za Novaka…

U prvom setu su oba tenisera držala svoj servis, a odlučila je na kraju dupla servis greška Novaka Đokovića u taj-brejku. Ali nije se dao Novak, na startu drugog seta Đoković pravi brejk i čuva ga do kraja i dobija set sa 6:3.

Neizvesnost se nastavila i u trećem setu, ponovo nije bilo brejka,Izner je vodio 6:5 i Novak je servirao za taj-brejk… Izgledalo je da će lako dobiti ovaj gem, vodio je 40:15, ali je Amerikanac uzeo tri uzastopna poena i došao do meč lopte.Novak genijalnim servisom sprečava Iznera da prođe u polufinale, ali Amerikanac odmah dolazi i do druge meč lopte. Đoković greši još jednom i Izner je u polufinalu!

Neverovatne greške Novaka Đokovića u samom finišu trećeg seta koštale su ga poraza i srpski teniser neće imati priliku da kompletira trofeje sa Masters turnira, dok će Izner u polufinalu igrati protiv Del Potra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter