0
Evropske lige

Đukićev poziv navijačima Valensije

Objavljeno: 16.08.13 u 22:44

djukic

I pored toga što je Valensija u velikim dugovima i što su izgubili najboljeg igrača Roberta Soldada (otišao u Totenhem), poslata je poruka navijačima, a zvezda je novi trener slepih miševa Miroslav Đukić. Video je bio pun pogodak i navijači su pohitali na Mestalju i prodaja sezonskih ulaznica ide jako dobro. A evo šta je Đukić poručio navijačima.

„Rođen sam u Šapcu, u bivšoj Jugoslaviji, 1966. godine. Dolazim iz radničke porodice. Kada sam imao 20 godina nisam znao kakva je moja budućnost, a ni budućnost moje familije. Jako dugo vremena sam ustajao rano ujutru i radio naporno kako bi pomogao mojoj porodici, baš kao što vi sada činite. Znam da su ovo teška vremena; znam da neki od vas nemaju ni za normalan život iako rade.

Ali život mi se osmehnuo na kraju i danas ja živim san, ai razumem kroz šta vi prolazite. Znam koja je žrtva kada dolazite i podržavate tim na Mestalji. Zato vam obećavam da će ta žrtva biti vredna i da vas nećemo izneveriti.

Ne mogu da vam obećam titule, ali mogu da vam obećam borbu za njih; da ćemo ostaviti dušu na svakom treningu, na svakoj utakmici, tako da ćete vi moći da budete ponosni na tim.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter