0
Domaći fudbal

Vuković menja Trajkovića u Vojvodini?

Objavljeno: 15.08.13 u 14:52

jagos-vukovic

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Jagoš Vuković nalazi se na korak od povratka u srpski fudbal tačnije iskusni defanzivac bi mogao da pojača redove novosadske Vojvodine koja stvara tim koji bi mogao da se uključi u borbu za titulu.

Bivši mladi reprezentativac Srbije u sredu je već odigrao prijateljsku utakmicu za Vojvodinu protiv Spartaka i pokazao je da bi mogao da bude odlična zamena za Branislava Trajkovića ukoliko ovaj napusti redove „lala“ (za njega se raspituje Verona). Ipak, Vukoviću je prioritet pronalazak inostranog angažmana i tek ukoliko se to izjalovi potpisao bi ugovor sa novosadskim klubom.

Vojvodina je tokom letnjeg prelaznog roka već vratila dvojicu internacionalaca u naš fudbal. Najpre je na Karađorđe stigao Andrija Kaluđerović, a za njim i Simon Vukčević, pa bi tako nekadašnji igrač PSV-a i Rode mogao da bude treće „inostrano“ pojačanje „lala“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter