0
Domaći fudbal

Samo još Rad pod kaznom

Objavljeno: 15.08.13 u 16:00

fss

Članovi Disciplinske komisije FS Srbije, koji su tokom letnjeg registracionog prelaznog roka u stalnom zasedanju, obaveštavaju javnost da su svi klubovi Jelen Superlige i Prve lige Srbije, osim FK Rad, izmirili svoje obaveze i njima je ukinuta mera zabrane registracije (transfera) igrača.

FK Rad je takođe izmirio sva dugovanja, osim ka nekadašnjem treneru Nebojši Vignjeviću. Čim članovima ove komisije bude dostavljen dokaz o izmirenju duga ili postizanju dogovora, i Radu će biti ukinuta pomenuta mera. Članovi Disciplinske komisije FSS apeluju na rukovodstvo Rada da izmire obavezu ka nekadašnjem treneru Vignjeviću i samim tim budu u prilici da registruju nove igrače.

Predsednik Disciplinske komisije FSS Slobodan Pajović je izjavio:

„Izražavamo zadovoljstvo što su klubovi delovali u skladu sa propisima i izmirili svoja dugovanja, a članovi Komisije veruju da će to uskoro učiniti i Rad. Naše angažovanje na polju poštovanja pravila se još jednom pokazalo kao veoma korisno i klubovi su time u mogućnosti da rade na planu dovođenja novih igrača.“

Podsećamo, letnji registracioni prelazni rok traje do 31. avgusta 2013. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter