5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Partizan i Zvezda se dogovorili, Tole odlazi!

Objavljeno: 15.08.13 u 21:38
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić ostao je bez podrške u Partizanu. Kako prenose pojedini mediji prvi čovek crno-belih Dragan Đurić postigao je dogovor sa čelnicima Crvene zvezde o promenama u srpskoj kući fudbala.

Đurić se u četvrtak sastao sa potpredsednikom večitog rivala Slavišom Kokezom i doneo odluku da okrene leđa Karadžiću koji će tako protiv sebe imati dva naša najveća kluba.

Čelnici večitih rivala su razgovarali u jednom beogradskom restoranu bez oštrih reči i u mirnom tonu, bez one atmosfere koja je stvarana proteklih dana objavljivanjem brojnih saopštenja.

Inače Kokeza je zadužen da u ime crveno-belih pregovara sa klubovima Jelen Superlige o podršci za inicijativu za smenu Tomislava Karadžića i ostalih čelnika FSS-a.

0
0

5 Komentara

  1. Вријеме је да на чело фсс дође неко са идејом како изаћи из проблема и кренути у нове побједе.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kokeza „Djuricu, bolje nam se pridruzite, kao i vecina klubova, da ne iznosimo kompletan prljav ves Partizana“ Djuric „DOGOVORENO, nemas frkre brate, samo vila da mi ostane“

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter