0
Fudbal

Pare i Koentrao za Bejla

Objavljeno: 15.08.13 u 11:55

geret-bejl-vels

Real i Totenhem kao da žele da priča o prelasku Gerata Bejla iz jednog u drugi klub traje što duže kako bi dobili još više na publicitetu odnosno kako bi se njijovi klubovi svakog dana nalazili na naslovnim stranama najvećih svetskih listova koji se bave sportom pa je u sklopu svega toga u As-u osvanuo naslov da je „kraljevski klub“ spremio neverovatnu ponudu za Velšanina.

Preama pisanju novinara As-a koji je zadužen da prati dešavanja oko ovog transfera dva kluba se nalaze na korak od dogovora odnosno zaključili su da bi 110 miliona evra bilo sasvim dovoljno da se cela priča zaključi.

Međutim, pojavio se mali problem pošto je u razmenu uključen i Fabio Koentrao koji bi uz određenu sumu novca trebalo da se preseli u London. Madriđani svog levog beka procenjuju na 25 miliona odnosno uz njega bi za Bejla doplatili još 85 miliona, dok sa druge strane Totenhem traži da uz Portugalca dobije 90 miliona evra.

Sve u svemu jasno je da Bejl neće više igrati za Totenhem o čemu je već pričao svojim kolegama iz reprezentacije, a kada će i da li će uopšte preći u Real to ćemo tek da vidimo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter