0
Fudbal

Atletiko ponovo merka Ljajića

Objavljeno: 15.08.13 u 12:51

adem-ljajic-molitva

Tek što se pojavila priča da će Adem Ljajić zbog nedostatka konkretnih ponuda ipak ostati u Fiorentini ponovo je aktuelizovano interesovanje madridskog Atletika koji u srpskom internacionalcu vidi zamenu za Adrijana Lopeza koji se nalazi na izlaznim vratima kluba.

Madridski list „As“ tvrdi da je uprava „jorgandžija“ u stalnom kontaktu sa Ljajićevim menadžerom kojeg su obavestili o svojim namerama i da bi do konkretizacije i zvanične ponude moglo uskoro da dođe. Sve je potkrepljeno izjavom trenera Atletika Dijega Simeonea koji se pohvalno izrazio o kvalitetima Adema Ljajića.

„Trudimo se da radimo na najbolji mogući način. Igrači mogu da odu ili dođu sve dok traje prelazni rok. To je normalna stvar u fudbalu. Ne želim da govorim o fudbalerima koji nisu deo naše ekipe, ali jasno je da je Ljajić zaista odličan fudbaler“ – rekao je  Simeone.

Podsećamo da je za Ljajića do sada najzainteresovaniji bio Milan koji je ponudio osam miliona evra Fiorentini koja je glatko odbila taj predlog. Pored „rosonera“ spominjali su se Everton i Totenhem, ali iz Engleske u Firencu za sada nije stigla nijedna zvanična ponuda, kao ni iz Napulja koji se takođe spominje kao moguća destinacija za talentovanog vezistu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter