0
Domaći fudbal

Policija češlja Zvezdu, Partizan i FSS

Objavljeno: 14.08.13 u 23:11

policija

Policija je krenula u akciju i krenula je da istražuje poslovanje fudbalskih klubova Crvena zvezda i Partizan, ali i poslovanje FSS! Ove istrage su odvojene, a prva koja obuhvata istragu klubova je zbog „negde nestalih“ oko 50 miliona evra od transfera, dok je druga, koja je posvećena FSS, zbog izgradnje Kuće fudbala, ali i poslovanja agencije Plavi plavi…

Radna grupa za borbu protiv korupcije pri MUP Republike Srbije vodi istragu o Crvenoj zvezdi i Partizanu, dok drugu istragu vode pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala.

U ponedeljak su inspektori bili u prostorijama fudbalskog saveza i pokupili potrebnu dokumentaciju posle više prijava protiv FSS. Zbog Kuće fudbala se digla velika prašina, a javni nabavku je raspisalo Ministarstvo omladine i sporta, sedam firmi je ispunilo uslove, a odmah je krenula priča o neregularnosti.

Primera radi, u vezi sa kupovinom nameštaja prihvaćena je ponuda skuplja za 120.000 evra.

Što se tiče istrage protiv Zvezde i Partizana ona traje već duže vreme, ali mi nismo uspeli da dođemo do podataka o kojim transferima je reč.

Biće ovo jedna luda jesen, ali i zima u srpskom fudbalu, ali ne zbog same lepote igre, već zbog raznoraznih kriminalnih radnji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter