0
Fudbal

Poker „orlića“ protiv Makedonije

Objavljeno: 14.08.13 u 19:57

uros djurdjevic

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije savladala je vršnjake iz Makedonije sa 4:1 u poslednjem pripremnom meču pred kvalifikacije za EP 2015. godine, gde će u grupi 9 kao glavne rivale imati Belgiju i Italiju.

Interesantno da posle prvog poluvremena nije bilo golova, a onda je prštalo u nastavku. Bilo je prilika i u prvom delu, više za Srbiju (Vitas, Milunović, Đurđević, Despotović), ali i jedna jako dobra za Makedoniju. Goleadu u nastavku otvorio je lepim golom napadač Rada Uroš Đurđević (njegov prvi gol u mladoj reprezentaciji), a deset minuta kasnije posle komične greške golmana gostiju Dimitrijevskog pogodak postiže Miloš Jojić.

Makedonija je smanjila preko Nikolov, koji je postigao gol direktno iz slobodnog udarca i to sa leve strane, a lopta je nekako prošla kroz šumu nogu i prevarila Perića, koji je kasno video gde ona ide. Na 3:1 povisio je napadač Čukaričkog Nikola Stojiljković, koji je posle solo akcije matirao golmana Makedonije.

Konačan rezultat postignut je u 78. minutu kada je Kostić asistirao Mrkeli. Selektor Đurčić ima čime da bude zadovoljan, nadamo se da će sa ovakvim partijama nastaviti i u samim kvalifikacijama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter