0
Evropske lige

Janković: Svi smo kao porodica

Objavljeno: 14.08.13 u 13:09

bosko

Fudbaleri Verone vraćaju se u predstojećoj sezoni u Seriju A, a jedna od glavnih karika ekipe biće Boško Janković.

Srpski fudbaler je u redove Verone stigao iz Đenove, čije boje je branio pet sezona, a sada ima velike ambicije sa novim klubom. Verona trenutno privodi kraju pripreme za novu sezonu, a Janković ističe da su ga novi saigrači prijatno iznenadili.

-Bio sam prijatno iznenađen koliko imamo dobrih igrača u ekipi. Svi zajedno smo pokazali da smo na ovim pripremama mnogo napredovali. Još uvek su nam teške noge, pa se dobar rezultat ne vidi u pravom svetlu, ali zbog toga i služe prijateljske utakmice, kako bi se što bolje pripremili za sezonu koja je pred nama – rekao je Janković.

Janković naglašava da tek ulazi u pravu formu, a to je posledica i malo dužeg odmora koji je imao, na šta nije navikao.

– Do sada nisam nikada imao ovako dug odmor, skoro dva meseca sam bio van fudbala, pa mi je trebalo vremena da se vratim u formu. U poslednjih 20 dana stalno sam u treningu sa timom i siguran sam da ćemo biti spremni već za prvu utakmicu – istakao je Janković.

Iskusni srpski fudbaler već je više puta ponovio da smatra da je napravio pravi potez prelaskom u Veronu, a veruje da će to pokazati i kada počne sezona.

– Već šest godina sam u Italiji, razumem kako se živi ovde, postao sam ‘domaći’. Igrao sam dosta već u Italiji, imam dosta iskustva i verujem da mogu da pomognem Veroni. Igram za odličan tim, svi se slažemo kao porodica, nadam se da će tako ostati i kada krene šampionat – naglasio je Janković.

Fudbaleri Verone otvaraju novu sezonu Serije A duelom sa Milanom koji je na programu 24. avgusta od 18 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter