0
Fudbal

Gol je misaona imenica za orlove, Kolumbija pobedila Srbiju

Objavljeno: 14.08.13 u 21:58

sinisa-mihajlovic

Fudbalska reprezentacija Srbije izbubila je u Barseloni od Kolumbije u prijateljskom meču sa 1:0, a gol odluke pao je u 89. minutu posle greške Subotića strelac je bio Guarin.

Mihajlović je odlučio da od prvog minuta krene sa sledećim sastavom Kahriman; Ivanović, Subotić, Rajković, Tomović; Fejsa, Radovanović; Basta, Đuričić, Sulejmani; Mitrović. Nije bilo Lazara Markovića i Aleksandra Kolarova.

Nije bilo Radamela Falkaoa u Kolumbiji, ali je i pored toga snažan tim mogao da izvede Pekerman: Ospina; Zuniga, Valdes, Moskera, Armero; Agilar, Sančez, Rodrigez, Kuardado; Muriel, Martinez.

Prvo poluvreme je zaista bilo jako dobro, tačnije prvih 30 minuta meča, bilo je prilika na obe strane, ali mreže su ipak mirovale (bilo je i tempa i dobrih akcija). A u nastavku uspavanka kakva se retko viđa, kao da su svi došli na odmor… Tako je izgledalo na terenu, nisu pomagale ni izmene, a u Srbiji su u nastavku priliku dobili Šćepović, Petrović, Rukavina, Tadić i Krstičić, a pred kraj je debitovao momak iz zlatne generacije Predrag Rajković.

On je zamenio Kahrimana koji je imao dve komične intervencije u nastavku, ali se tako namestilo da je Rajković primio gol čim je ušao. U sjajnoj šansi našao se Martinez, Rajković je odbranio, ali je zatim Subotić loše intervenisao i umesto da izbaci loptu daleko u polje on je vratio ka Martinezu, a napadač Porta je uposlio na dva metra Fredija Guarina koji glavom ubacuje loptu u mrežu.

Srbija ne može da postigne gol, pa čak ni u prijateljskom meču… Možda je vreme da se stvarno napravi smena generacija… I da se nekim igračima zahvali…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter