0
Fudbal

Eduardo spasio Hrvate blamaže

Objavljeno: 14.08.13 u 23:00

Modric-Eduardo-Croatia

Reprezentacija Hrvatske je igrala prijateljski meč protiv Lihtenštajna i pobedila sa 3:2 i to golom Eduarda da Silve u 86. minutu! Blamažu kockastih je sprečio Brazilac koji je inače postigao dva gola na meču, a jedan je bio delo Rebića.

Od ostalih rezultata prijateljskih mečeva izdvajamo pobedu Švedske nad Norveškom od 4:2 uz hettrik Zlatana Ibrahimovića, trijumf Urugvaja nad Japanom uz dva gola Forlana i jedan Suareza, kao i pobedu Ukrajine nad Izraelom i 45 minuta u igri za Marka Devića. Bosna je vodila protiv SAD sa 2:0 golovima Džeka i Ibiševića, ali su Amerikanci napravili veliki preokret i pobedili sa 4:3 na kraju, a junak trijumfa bio je Žozi Altidor koji je postigao tri pogotka. Džeko je u 90. minutu smanjio samo na 4:3.

Švajcarska je savladala Brazil sa 1:0 autogolom Danija Alvesa, Grci su pogotcima Mitroglua pobedili Austriju sa 2:0, a Nemci su odigrali 3:3 protiv Paragvaja. Strelci za pancere bili su Gundogan, Bender i Miler. Argentinci su savladali Italijane sa 2:1 golovima Iguaina i Banege, dok je strelac za azure bio Insinje.

Englezi su savladali Škote sa 3:2, a treba napomenuti da je Riki Lambert ušao u igru i posle prvog kontakta sa loptom postigao gol za pobedu. Svaka čast majstore.

Od rivala Srbije iz grupe kvalifikacija za SP, Belgija je odigrala meč bez golova protiv Francuske, identično je završen i duel Vels – Irska, dok je Makedonija savladala Bugarsku sa 2:0 golovima Ibraimija i Trajkovskog.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter