0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Vujošević: Igračima nuđeno da pređu u Zvezdu

Objavljeno: 13.08.13 u 12:30
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

U intervjuu datom za Radio Beograd trener košarkaša Partizana pojasnio je svoju izjavu „jedan narod, jedan vođa, jedan klub“ ujedno otkrivši da je Crvena zvezda u ovom prelaznom roku pokušala da u svoje redove dovede pojedine igrače crno-belih.

„Rekao sam da Srbija ide ka onom ‘jedan narod, jedan vođa, jedan klub’ jer sam bio pribijen uza zid. Bio sam dirnut i pogođen. Igrači su od deset stipendija dobili svega pet. Pravno su imali mogućnost da izađu iz ugovora. Ja sam od deset plata dobio samo jednu. Našim igračima je nuđeno da pređu u druge klubove, pa i u Zvezdu. Ta moja reakcija proizašla je iz toga. Ne želim da sebi pravim moćne neprijatelje“ – rekao je Vujošević, aludirajući svakako na potpredsednika Valde Republike Srbije Aleksandra Vučića i dodavši da Partizan ima obećanje od najmoćnijeg čoveka u državi da će dobiti određenu pomoć.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter