1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Tejga sada sele u Partizan

Objavljeno: 13.08.13 u 14:07
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

U nekoliko navrata prethodnih nedelja bivši fudbaler Partizana Prins Tejgo dovođen je u vezu sa crno, ali i crveno-belima, a prema poslednjim informacijama koje stižu iz Gane ubojiti centarfor bi zaista ove sezone mogao da nastupi u Jelen Superligi.

Kako navode mediji iz Gane Tejgo je navodno odbio ponudu jednog tunižanskog kluba vrednu čak 1,2 miliona dolara što zbog problematične političke situacije u toj zemlji što zbog navodne ponude nekog od srpskih velikana, koja ni izbliza ne može da bude tako visoka pa se postavlja pitanje koliko je vest verodostojna.

Takođe se kaže da postoje nagoveštaji da je klub koji je zainteresovan upravo Partizan koji je dobro popunio kasu prodajom Aleksandra Mitrovića Anderlehtu, ali uprkos tome što je reprezentativac Gane svojevremeno prirastao za srca navijača teško je verovati da će srpski šampion potrošiti toliko novca na vremešnog i isluženog igrača.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter