0
Evrokupovi

Radović sanja Ligu šampiona

Objavljeno: 13.08.13 u 09:51

1954940_w2

Fudbaleri Legije igraće u plej-of fazi kvalifikacija za Ligu šampiona protiv rumunske Steaue. Tim Miroslava Radovića biće u prvom meču gost, a odluka o učesniku najelitnijeg takmičenja pašće na „Pepsi areni“ u Varšavi.

Poljski šampion je u prethodnoj rundi izbacio norveški Molde, posle 1:1 u gostima i 0:0 na domaćem terenu.

-Osećali smo veliki pritisak pre revanš utakmice protiv Moldea. Uspeli smo da prođemo zahvaljujući golu u gostima. U plej-ofu nemamo šta da izgubimo. Možemo samo da dobijemo. Legija dugo čeka da se plasira u Ligu šampiona. Snove niko ne može da nam oduzme – rekao je Miroslav Radović.

Legija je u najmanju ruku obezbedila učešće u Ligi Evrope, pa će iz tog razloga i pritisak oko dvomeča sa rumunskim predstavnikom biti manji.

-Nisam imao favorita pred žreb. Bilo mi je svejedno protiv koje ekipe ćemo igrati. Ako budemo igrali na svom nivou, zašto se ne bi plasirali u Ligu šampiona? Bićemo pod manjim pritiskom i mirno se spremamo za te mečeve –  ističe najbolji pojedinac poljskog šampiona.

Prvi mečevi četvrtog kruga kvalifikacija za Ligu šampiona na programu su 20/21. avgusta, a revanš mečevi su sedam dana kasnije. Pobednici dvomeča će igrati u Ligi šampiona, poraženi u Ligi Evrope.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter