0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Onjilo šalje Daudu u Tursku?

Objavljeno: 13.08.13 u 11:07
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Dolazak fudbalera Javora Ifeanija Onjila na Marakanu samo je dodatno podgrejao priče o odlasku Abiole Daude iz Crvene zvezde, a čini se da će Nigerijac na kraju ipak završiti u Turskoj kako je bilo nagoveštavano na početku prelaznog roka.

Prema saznanjima beogradskog Sporta turski Gacijantep je Crvenoj zvezdi ponudio nešto više od 600.000 evra za robusnog napadača kojeg je srpski klub prošle zime angažovao bez obeštećanje pa će na kraju još i zaraditi na njemu. Iako se sportski direktor Zoran Stojadinović navodno protivi prodaju vrlo je verovatno da će do ovog transfera doći pre svega zbog pravila da u ovoj sezoni u Superligaškim klubovima može da nstupa po četiri stranca.

Koliko je ovo ispravan potez najbolje će pokazati vreme odnosno videćemo da li će se Onjilo pokazati kao bolja opcija u napadu od svog zemljaka koji je odlično krenuo u crveno-belom dresu, ali u poslednje vreme pokazuje nešto slabije partije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter