3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Nađ: Nisam prodao Mitra

Objavljeno: 13.08.13 u 16:11
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Sportski direktor Partizan se protivio prodaji Mitrovića. Dan nakon odluke da se centarfor proseli u Anderleht polako isplivavaju pikanterije sa UO Partizana.

Sportski direktor Partizana Albert Nađ ističe da je on bio izričito protiv prodaje Aleksandra Mitrovća. On tvrdi da je stav kluba bio kako reprezentativac Srbije ne sme da napusti Humsku, ali da se prešlo preko takvog stava.

„Nisam ja prodao Mitrovića, niti imam bilo kakve veze s njegovim prelaskom u Anderleht. Dogovor u klubu je bio da on ostane ovog leta, a ja dogovore poštujem.

Na sastanku Upravnog odbora je bilo nas nekoliko koji smo ostali pri tom stavu, ali smo na kraju nadglasani. Ja u svakom slučaju nastavljam svoj posao da radim najbolje što umem i neću prestati da se borim za Partizan.

Kad su dolasci u pitanju, na moje insistiranje su došli samo Milan Lukač i Đemba Đemba, dok su se za ostale založili članovi uprave“ – kaže Nađ.

0
0

3 Komentara

  1. ne zaluđujmo se narode…i dalje menadžeri govore ko ide a ko ostaje u klubovima…
    menadžeri su najveće zlo što je moglo da se desi našem klupskom i reprezentativnom fudbalu…
    pod hitno izmjene, ukidanje ovih trećih lica odnosno privatnika…i uvođenje klupskih menađera koji će se brinuti o igračima i klubovima zarad njihovih interesa a ne ličnih kao do sada…

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa jebem li te jesi li ti sportski direktor, jesi li ti zaduzen za dovodjenje igraca ? Ako ti ne dozvoljavaju da radis svoj posao napusti ga …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter