0
Fudbal

Milošević: Očekujemo puno i od mlade reprezentacije

Objavljeno: 13.08.13 u 18:19

Savo-Milosevic

Direktor svih selekcija u Fudbalskom savezu Srbije Savo Milošević izjavio je da se posle uspeha omladinske reprezentacije na Evropskom prventsvu u Litvaniji puno očekuje i od mlade reprezentacije.

„Ponoviti uspeh momaka do 19 godina bilo bi više od podviga. Uspehu se možemo nadati jedino ako shvatimo da ne postoje laki i teški protivnici. To podrazumeva da svaki od narednih mečeva, počev od 5. septembra i meča sa Kiprom moramo maksimalno ozbiljno da shvatimo“, rekao je Milošević Tanjugu.

Reprezentaciju Srbije za igrače do 21 godine u sredu od 18 časova u Gornjem Milanovcu očekuje prijateljski meč sa Makedonijom.

„U odličnom raspoloženju dočekujemo sutrašnji duel sa Makedoncima. Očekujem sjajnu atmosferu na tribinama i verujem da možemo da zabeležimo prvu pobedu pred našom publikom s obzirom da smo prethodnih pet mečeva u 2013. godini odigrali u gostima“, izjavio je selektor reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić.

Mlada reprezentacija Srbije igra protiv selekcija Italije, Belgije, Kipra i Severne Irske, u grupi 9 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje se održava 2015. godine u Češkoj.

„Veoma teške rivale imaćemo u reprezentacijama Italije i Belgije, ali ako želimo da se plasiramo na prvenstvo starog kontinenta sa ogromnim motivom, željom i ozbiljnošću moramo da odigramo i utakmice sa preostalim protivnicima u grupi“, zaključio je Ćurčić.

U toku ove godine mlada selekcija naše zemlje je odigrala pet mečeva. Tri puta je remizirala i zabeležila je po jednu pobedu i poraz.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter