0
ATP

Krstin: Naredni korak su čelendžeri

Objavljeno: 13.08.13 u 10:39

Krstin 02

Mladi srpski teniser Peđa Krstin, posle kraće pauze, vraća se takmičenjima i učestvovaće na ovonedeljnom fjučersu u Novom Sadu. Krstin je bio na odmoru u Budvi, tokom kojeg je „napunio baterije“, pa u drugi deo sezone ulazi potpuno spreman.

Da je više nego spreman za predstojeće turnire, potvrđuju i naporni treninzi koje je tokom prethodnog perioda obavljao sa trenerom Nemanjom Lalićem u Novom Beogradu, po tropskim temperaturama.

-Veoma sam zadovoljan kako je sve išlo tokom priprema. Očekujem da nastavim u ovom ritmu i da se oprobam i na čelendžerima, jer je to sledeći korak za mene – rekao je Krstin.

18-godišnji teniser je početkom ove godine prešao iz juniorske u seniorsku konkurenciju, što je obeležio osvajanjem turnira u Kazahstanu, uz još dva finala i jedno polufinale. Trenutno zauzima svoju najvišu dosadašnju poziciju na ATP listi – 512.

Krstin je na turniru u Novom Sadu, koji se igra od 12. do 18. avgusta, postavljen za petog nosioca i u prvoj rundi sastaće se sa Bojanom Zdravkovićem, takođe iz Srbije, koji je do turnira došao putem kvalifikacija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter