0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Jorović ostaje u Igokei

Objavljeno: 13.08.13 u 16:06
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nakon višenedeljnih pregovora rukovodstva Igokee sa iskusnim krilnim košarkašem Brankom Jorovićem dve strane su uspele da dođu do dogovora u vezi sa nastavkom saradnje pa će Aleksandrovčani i sledeće sezone moći da gledaju iovog igrača u dresu svog kluba.

Jorović je prošle sezone bio jedan od najboljih igrača kluba iz Republike Srpske pošto je u proseku beležio 14,2 poena i 4,5 skokova za tim koji je ligaški deo ABA lige završio na prvom mestu, na iznenađenje svih.

Tokom karijere iskusni košarkaš je nastupao za čačanski Borac, FMP, Đironu, Crvenu zvezdu, Svislajnse, Kavalu, Njujorker Fantomse i na kraju za Igokeu, a bio je član i seniorske reprezentacije Srbije i Crne Gore 2006. godine.

I pored svih pojačanja koja su tokom leta stigla u redove prvaka Bosne i Hercegovine zadržavanje Branka Jorovića je svakako jedan od najboljih poteza uprave kluba iz Aleksandrovca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter