0
Fudbal

Halilović u Totenhemu za 12 miliona funti

Objavljeno: 13.08.13 u 14:49

alen-halilovic

Alen Halilović i Tin Jedvaj su još početkom prelaznog roka najavljivani kao moguća pojačanja Totenhema odnosno u palketu je trebalo da pređu iz zagrebačkog kluba u redove „sparsa“, međutim cela priča se izjalovila pošto se u celu priču umešala Roma praktično otevši Jedvaja.

Međutim, sve to nije sprečilo Totenhem da nastavi da radi na transferu Alena halilovića koji bi prema pisanju Dejli Mejla trebalo uskoro da bude ozvaničen. Dinamo bi za 17-godišnjeg vezistu trebalo da zaradi 12 miliona funti, a u engleskim medijima se već piše kako „novi Modrić“ stiže na Vajt Hart Lejn.

E sad, uporedite za koliko novca kontraverzni Zdravko Mamić prodaje Dinamove bisere koji odigraju po jednu ili maksimalno dve sezone u dresu „modrih“, a sa kakvim ciframa se zadovoljavaju beogradski velikani kada prodaju evropskim klubovima svoje najbolje igrače i znaćete dokle je došao srpski fudbal odnosno koliko nesposobni ljudi ga vode.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter