0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Đurković: Vranješ je selektor

Objavljeno: 13.08.13 u 13:24
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Božidar Đurković, generalni sekretar Rukometnog saveza Srbije, u izjavi za B92 kazao je da još uvek nije bilo pregovora sa Flenzburgom u vezi sa angažmanom Ljubomira Vranješa na predstojećem Evropskom prvenstvu, ali i da veruje da neće biti problema da dođe do dogovora.

„Čitao sam i ja u novinama, ali stvarno ne znam kako su došli do tog zaključka. Za sada nema nikakvih razgovora po tom pitanju. Imamo zakazane konsultacije sa klubom krajem avgusta i tada će sve biti mnogo jasnije. Mi smo razgovarali i sa Vranješom, on je zainteresovan da ostane selektor“ – rekao je Đurković.

Dnevni list Sport u svom današnjem izdanju otkrio je da bi nemački klub mogao da pravi određene probleme Vranješu odnosno da mu zabrani da bude selektor Srbije na smotri najboljih evropskih reprezentacija, koja će u drugoj polovini januara biti održana u Danskoj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter