0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Doktor potvrdio: Nedović lakše povređen, Lučić oporavljen

Objavljeno: 13.08.13 u 13:58
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Izjavu Nemanje Nedovića da misli da se ne radi o ozbiljnijoj povredi zarađenoj na utakmici protiv Rusije potvrdio je i doktor naše reprezentacije Dragan Radovanović koji je ujedno imao još jednu lepu vest za sve ljubitelje igre pod obručima.

„Nedović je tokom drugog poluvremena utakmice zadobio manju povredu primicača leve noge. On već danas počinje sa terapijom i radiće individualno sa kondicionim trenerom do potpunog oporavka i povratka u pun trenažni proces“ – saopštio je dr Dragan Radovanović, predsednik Medicinske komisije Košarkaškog saveza Srbije.

Zbog terapija i individualnih treninga, Nedović neće putovati na turnir u Antibu i ostaće u Beogradu da uz Miloša Teodosića radi sa kondicionim trenerom Ćosićem. Očekuje se da se Nedović priključi timskim treninzima po povratku ekipe iz Francuske.

Posle obavljenog konzilijarnog pregleda i konsultacija, konstatovano je da je povreda Vladimira Lučića sanirana. On će se od danas uključiti u pun trenažni proces i putovaće sa ekipom u Francusku.

Reprezentacija Srbije u sredu putuje na turnir u Antibu, gde će odigrati dve utakmice. U četvrtak se naš tim sastaje sa selekcijom Francuske (20:30), dok će u petak, u istom terminu, igrati protiv Gruzije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter