1
Ostali sportovi

Bekrić: Ovo je najveći dan u mom životu

Objavljeno: 13.08.13 u 18:33

bekric

Fantastičan rezultat na Svetskom prvenstvu u Moskvi ostvario je Emir Bekrić plasiravši se u finale u disciplini 400 metara sa preponama oborivši državni rekord.

„Mogu da trčim ceo dan, neće biti problema u finalu. Ovo je najveći dan u mom životu, oborio sam nacionalni rekord i prvi put se jedan srpski atletičar našao u finalu ove discipline“, izjavio je srpski atletičar.

Dodatni motiv za sjajan nastup u polufinalu Bekriću je bila Ivana Španović koja je pre dva dana osvojila bronzanu medalju u skoku u dalj.

„Pre dva dana je Ivana Španović uzela medalju i to je neverovatno. Svi se borimo, dajemo sve od sebe, atmosfera je neverovatna i ovo je rezuzltat toga. Hoću da uživam u finalu, da dam 120 odsto, a sledeće sezone planiram i promenu ritma, da do osme prepreke dođem sa 13 koraka i možda istrčim ispod 48 sekundi“, ističe Bekrić.

Finale trke na 400 metara sa preponama je u četvrtak 15. avgusta od 19 časova po našem vremenu.

0
0

1 Komentara

  1. Cestitke Emiru Bekricu, puno srece u cetvrtak!
    Svidja mi se da sa ponosom nosi zastavu,
    jos jednom nas nasi sportisti predstavljaju svetu
    na lep nacin, mi smo „mali narod ali imamo veliko srce“!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter