0
Košarka

Foto: STARSPORT

Srbija bolja i od Rusije

Objavljeno: 12.08.13 u 23:03
Foto: STARSPORT
Foto: STARSPORT

Košarkaška reprezentacija Srbije je posle osvojenog Trofeja Beograda odigrala u Beogradskoj areni i prijateljski meč sa selekcijom Rusije i pobedila sa 84:79 (20:14, 22:21, 27:27, 15:17).

Srbija je bila bez Nenada Krstića i Stefana Markovića na ovom meču, ali je zato u timu bio Vasilije Micić, koji se oporavio od povrede. Rusima je ovo bio tek drugi pripremni meč, ali su pružili jak otpor orlovima.

Srbija je kontrolisala meč u većem delu, ali su u poslednjoj deonici Rusi odličnom serijom (Lihodej dominirao) došli do nerešenog rezultata. Bjelica je tada preuzeo odgovornost, a uz pomoć odličnog Bogdana Bogdanovića priveo ovaj meč kraju.

Bogdanović je postigao 17 poena, Anđušić je ubacio 16, a Bjelica 14 poena. Povratnik u tim Micić je ubacio sedam poena, ali je malo vremena proveo na terenu. Dvocifren je još jednom bio Raško Katić sa 13 poena. Kod Rusije Voroncevič je bio najbolji sa 17 poena, dok su Karašev i Voronov dali po 10 poena.

U trećoj deonici se povredio Nemanja Nedović, nakon što se okliznuo na parketu, nadamo se da nije u pitanju ozbiljnija povreda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter