0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Simonović: Još nemam cimera

Objavljeno: 12.08.13 u 18:31
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Košarkaš Crvene zvezde Marko Simonović rekao je danas da je zadovoljan dosadašnjim tokom priprema na Zlatiboru i istakao da svi u ekipi znaju da ih u novoj sezoni čekaju veliki izazovi.

„Napravili smo dobru podlogu u Beogradu. Lagano smo se uveli u trening i na Zlatiboru smo nastavili rad znatno većim intezitetom. Iz dana u dan treniramo sve bolje i jače i sve napore za sada dobro podnosimo. Atmosfera je radna, momci su željni dokazivanja i to je ono što je najvažnije“ rekao je Simonović za sajt kluba.

Na pripremama prvog tima trenutno se nalaze i sedmorica igrača iz Zvezdinog omladinskog pogona.

„Momci su zaista sjajni. Poslušni su, brzo uče, hoće da rade, a na trčanju teško možemo da ih stignemo. Za sada sve protiče u najboljem redu. Vrlo smo motivisani za rad jer znamo da na ove sezone čekaju brojna iskušenja i zato želimo da budemo maksimalno spremni“ objasnio je Simonović.

On je dodao da još nema cimera u sobi, jer očekuje dolazak Amerikanca Čarlsa Dženkinsa.

„Odluka stručnog štaba je bila da pošto je reč o Amerikancu koji nema evropsko iskustvo da bude u sobi sa nekim od malo iskusnijih igrača kako bi ga što pre adaptirali na nove uslove. Trudiću se da mu maksimalno pomognem“ zaključio je Simonović.

Crveno-beli će ove sezone, prvi put posle 13 godina igrati u Evroligi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter