1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Mitrović u Anderlehtu, Jovičić ponudio ostavku

Objavljeno: 12.08.13 u 16:29

FK Partizan, sastanak upravnog odbora

Burno je danas bilo u Humskoj. Članovi Upravnog odbora srpskog šampiona zasedali su gotovo četiri sata i doneli odluku da Aleksandar Mitrović bude prodat Anderlehtu za pet miliona evra plus 15 odsto od narednog transfera.

Uz to, potpredsednik Mile Jovićić je ponudio svoju ostavku, a odluka da se sportski centar „Teleoptik“ stavi pod hipoteku još nije donešena, jer je većina članova UO bila protiv.

Nisu svi članovi najužeg rukovodstva bili za ovakav epilog oko prodaje Mitrovića, tim pre što je pre mesec i po dana Udineze bio voljan da plati 5,5 miliona evra koje bi isplatio odmah, a u igri je bio i jedan holandski investicioni fond, koji je takođe nudio 5,5 miliona uz opciju da napadač ostane do januara, ali da oni budu apsolutni vlasnici igrača.

Predsednk Dragan Đurić i potpredsednik Branko Ružić su isnistirali da igrač odmah bude prodat, jer je klubu neophodan novac, zbog čega su se i zalagali da se „Zemunelo“ stavi pod hipoteku.

Time je naravno, po ko zna koji put prvi čovek kluba pogazio svoju reč, jer je do skoro tvrdio da Mitrovića ne bi prodao ni Barselon i Realu i da ne postoji taj novac za koji bi se Partizan u ovom trenutku odrekao reprezentativca Srbije.

Do ovog trenutka niko od članova UO nije bio voljan da potvrdi  ili demantuje ove informacije.

0
0

1 Komentara

  1. rasterati bagru iz kluba pod hitno ovo je prevršilo sve mere ni stida ni srama pa nije ni čudo da stadion zjapi prazan kad se sve najbolje prodade a lopovi samo trljaju ruke i svoje džepove i kad im kriminalac kimi vodi politiku i šeta seatletskom stazom za vreme meča

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter