0
Fudbal

Mitrović: Pun sam samopouzdanja /VIDEO/

Objavljeno: 12.08.13 u 10:58

Untitled-6

Reprezentativac Srbije u fudbalu Aleksandar Mitrović rekao je da je pun samopouzdanja i da potpuno spremno dočekuje prijateljski duel sa Kolumbijom.

“Kolumbija je kvalitetan rival, ovaj meč biće nam najbolja provera pred nastavak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo i derbi duel sa Hrvatskom. Već polako se oseća afmosfera uoči tog meča, bez obzira što smo praktično izgubili šanse za Mundijal”, rekao je Mitrović na beogradskom aerodromu uoči odlaska ekipe u Barselonu.

Mladi napadač Srbije i Partizana trenutno se nalazi u odličnoj formi.

“Potpuno sam spreman za meč sa Kolumbijom, pun sam samopouzdanja posle osvajanja EP za omladince i dva gola na startu prvenstva za Partizan protiv Novog Pazara. Prija i poverenje selektora Siniše Mihajlovića”, naveo je on.

Mitrović je dodao da se raduje duelu sa selekcijom čiji napad predvodi jedan od najboljih napadača na svetu Radamel Falkao i dodao da veruje u pobedu.

Pored Mitrovića, iz Beograda za Barselonu krenuli su još Predrag Rajković, Branimir Aleksić, Marko Šćepović, Aleksandar Kolarov i Nenad Krstičić.

Ostali igrači okupiće se u Barseloni, a prvi trening odradiće danas od 18 sati. Prijateljski meč između Srbije i Kolumbije igra se u sredu u Barseloni od 20 sati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter