0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Zvezda kreće po titulu

Objavljeno: 11.08.13 u 10:27
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Prioritet fudbalera Crvene zvezde pred početak sezone je osvajanje šampionske titule. Evropska odiseja crveno-belih za ovu godinu je završena i sada se oni okreću glavnom cilju.

Vicešampion Srbije, kao i prethodne sezone, u 1. kolu gostuje Javoru u Ivanjici. Ipak za razliku od prošle kada je utakmica zbog Sabora trubača u Guči odložena, sada to nije slučaj.

Trener crveno-belih Slaviša Stojanović očekuje težak meč, ali i rijumf uz dobru igru.

„Svaki početak je težak, ali i važan. Zbog toga smo odlučili da na put krenemo dva dana ranije, kako bismo se u miru i tišini spremili za meč. Moramo brzo da se oporavimo, da se odmorimo i pripremimo za duel protiv Javora. Nadamo se najboljem, i očekujemo da pobedimo uz dobru igru“, rekao je pred put u Ivanjicu Zvezdin strateg.

Jedina promena na tim koji je istrčao protiv černomoreca bi mogao da bude Filip Kasalica koji bi zamenio Vukana Savićevića. Očekuje se da od prvog minuta zaigra i Nenad milijaš koji se našao na meti navijača na kraju prvog poluvremena revanša protiv Černomoreca u Beogradu.

Meč na gradskom stadionu u Ivanjici počinje od 18 časova uz direktan prenos na 3. kanalu Arene sport.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter