0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Ružić: Kazniti sudije za eventualne greške

Objavljeno: 11.08.13 u 09:32
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Tek što se lopta zakotrljala na srpskim fudbalskim terenima i već brdo problema. Na otvaranju sezone šampion Partizan je igrao u Humskoj protiv Novog Pazara i zabeležio je pobedu.

Međutim, sve bi bilo u redu da nije bilo niz sumnjivih sudijskih odluka koja su izazvale brojna reagovanja. Oglasila se Crvena zvezda, preti istupanjem iz lige, i sam Novi Pazar postavlja pitanje da li ih FSS želi u ligi…

Na ova reagovanja potpredsednik FK Partizan Branko Ružić izjavio je gostujući u Jutarnjem programu RTS-a da treba kazniti one koji su eventualno napravili greške.

„Treba sačuvati regularnost takmičenja. Sva dosadašnja prvenstva su, prema propisima UEFA, bila regularna. Treba uraditi analizu i videti da li je bilo grešaka. Ako jeste, kazniti sudiju prema propisima FSS i Sudijske organizacije. Emotivna reagovanja nam nisu potrebna“, izjavio je Ružić.

Potpredsednik crno-belih je potom rekao da nema potrebe da Zvezda preduzima drastične korake.

„Nema potrebe da Zvezda poseže za ovakvim koracima, to nije u interesu nikoga. Nema Partizana bez Zvezde i obratno, kao i svih ostalih klubova. Ako ima neregularnosti treba da budu sankcionisani takvi slučajevi“, zaključio je Ružić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter