0
ATP

Nadal: Pobedio sam najboljeg na svetu

Objavljeno: 11.08.13 u 10:10

Rafael Nadal

Španski teniser Rafael Nadal rekao je posle plasmana u finale Rodžers Kupa u Montrealu da je srećan zbog ulaska u finale, ali da je jedanko bitno što je pobedio najboljeg tenisera na svetu.

„Započeo sam bitan deo sezone velikim rezultatom. Plasman u finale je odličan rezultat, posebno što je u pitanju jedan Masters. Ali, jednako je bitno što sam pobedio Novaka, koji je najbolji na svetu. Presrećan sam zbog toga. Za mene je pobeda na još nekom Mastersu velika iluzija, ali znam da je sve moguće. Čak i da izgubim u finalu, biću srećan zbog svoje igre i rezultata ove nedelje“, naglasio je Nadal.

Rafa je potom istakao da je njegova jedina šansa za plasman u finale ako bude odigrao veoma dobro, što je i učinio.

„Pred sam meč sam rekao da je moja jedina šansa za pobedu nad Novakom da odigramo veoma dobro. I, odigrao sam dobro i veoma agresivno. Drugačije i ne mogu da igram dobro na tvrdoj podlozi. Odigrao sam na visikom nivou, donosio sam prave odluke u važnim trenucima. Servis me je služio, kao i udarci sa osnovne linije“, zaključio je Nadal.

Finale u kome se sastaju Rafael Nadal i miloš Raonić na programu je od 21 čas.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter