0
Domaći fudbal

Nađ: Za Mitra pitajte nekog iz uprave

Objavljeno: 11.08.13 u 12:06

Albert Nadj

Fudbleri Partizana odigrali su novi katastrofalan meč protiv Novog Pazara u kom su trijumfovali samo uz pomoć sudije Vladimira Nedeljkovića. To je već neka druga mučna priča, koja će na red doći nekom drugom prilikom.

Ovde se radi o tome da, koliko god u Humskoj pokušavali da glume ozbiljan klub u kom se zna ko šta radi i koja su čija zaduženja, to sasvim sigurno nije tako. A kako stvari stoje, neće u skorije vreme ni biti.

Pazite sad ovo, sportski direktor Partizana Albert Nađ, koji po funkciji koju obavlja mora da zna za svaki dolazak i odlazak iz kluba, kaže da informaciju o tome da li je Aleksandar Mitrović prodat Anderlehtu proverimo kod nekoga iz uprave.

Tužna izjava.

Kao prvo, tužna zbog toga što on ne zna da li je prodat ili nije, a pod dva, tužna i izbog toga što je isti taj Albert Nađ član iste te uprave koju treba pitati da li je prodat Mitrović.

Smejurija.

Jedino vredno pomena iz današnjeg Nađovog obraćanja medijima je njegova tvrdnja da i dalje ima puno povrenje u trenera Vuka Rašovića.

„Tek je prvo kolo i ne treba da sečemo glave tako rano, jer kad bismo to radili mnogi bi bili obezglavljeni. Vuk ima moje potpuno poverenje. Svaki dan sam na treninzima gledam kako se radi i u ovom trenutku ekipa mora sama da se digne“, rekao je Nađ.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter